Sla navigatie over

Tussen pod en pint

Het derde Liberaal Vuur-congres op 17 september gaat over onze vrijheid vandaag en morgen. Hoe kunnen we onze fundamentele grondrechten en democratie beter beschermen? Hoe gaan we om met de (bio)ethische vraagstukken van morgen? Hoe vechten we tegen regeldrang? … 

Zoals steeds nemen we in aanloop naar het congres podcasts op waarin we met onze congrestrekkers Tom Ongena, Marianne Verhaert en Vincent Stuer ideeën verkennen met prikkelende gasten. Nieuw is dat jij bij de opnames kan zijn en aan het eind van elk gesprek mee in debat kan gaan! Acteur en Gangmaker Frank Van Erum is de gastheer van de avond en wij zorgen voor een drankje. 

 Programma 

  • 17u30: deuren open 
  • 18u: filosofe Tinneke Beeckman en Marianne Verhaert, de bevrijding van het individu 
  • 19u: Nederlands publicist Daniël Boomsma en Vincent Stuer, vrijheid dankzij of ondanks de overheid 
  • 20u: auteur Johan Op de Beeck en Tom Ongena, vrijheid van meningsuiting: in gevaar of een gevaar? 
  • 21u30: einde 

Praktische afspraken 

Elke opname begint stipt op het aangegeven uur en duurt 30 minuten, waarna er 10 minuten ruimte is voor interactie met het publiek.  

Daarna pauzeren we telkens 20 minuten om iets te drinken, passage en wissel van publiek toe te laten vooraleer we weer in opname gaan.  

Je kan dus kiezen om enkele of alle opnames bij te wonen, maar kom dus goed op tijd voor het opname-uur. We sluiten de deuren tijdens elke opname zodat deze in alle rust kan verlopen. 

Wanneer
5 juli 2022
17:30 PM - 21:30 PM
Waar
M34 | Open Vld
Melsensstraat 34
Brussels, 1000 1000
Belgium
Google map en routebeschrijving
Logo Open Vld    

Schrijf je nu in!

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder