Sla navigatie over

Liberaal Vuur: Denkavond werken en ondernemen

Wie zich inzet, werkt, onderneemt en verantwoordelijkheid neemt, moet vooruit kunnen gaan in het leven. Vandaag is dat steeds minder vanzelfsprekend. Werken en ondernemen in ons land wordt te weinig beloond. Mensen botsen bovendien tegen hoge drempels aan. Dat kan beter en moet anders! 

In het kader van de vernieuwingsoperatie Liberaal Vuur organiseren staatssecretaris Eva De Bleeker en parlementslid Maurits Vande Reyde een denkavond op het liberale partijhoofdkwartier. Ze gaan met experts, ondernemers en het publiek in gesprek over de uitdagingen van het ondernemerschap en de arbeidsmarkt.  

Schrijf je dus in, denk mee en doe mee. Want tijdens deze denkavond zullen we de eerste inhoudelijke krijtlijnen uitzetten voor het tweede Liberaal Vuur-congres over "Vooruitgaan in een moderne economie” op zaterdag 21 mei in Kinepolis Leuven.  

Programma:  

19u00    Onthaal
19u30
  • Inleiding door Eva De Bleeker
  • Panelgesprek met Alexandra Vantongelen (HR-experte), Katrien Geerts (CEO Yes!Talents), Tanja De Jonge (Kamerlid), Marianne Verhaert (Kamerlid) en Laurence Libert (onderneemster).
20u00 Vragen en voorstellen uit het publiek  
20u45  Conclusies en bespreking mogelijke congresvoorstellen met Eva De Bleeker & Maurits Vande Reyde 
21u Receptie

 

 

      

Wanneer
3 mei 2022
19:30 PM - 21:30 PM
Waar
Hoofdzetel van Open Vld
Melsensstraat 34
Brussel 1000
Belgium
Google map en routebeschrijving

Ja, ik kom naar de denkavond!

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder